Alina Marin

 

Alina MarinSunt Alina, pasionată de educaţie şi de voluntariat încă de la începuturi. Adevărata școală a fost participarea mea în CROS (Universitatea Alternativă). Aici am lucrat timp de 3 luni cu un coach in cadrul unui program pilot. A fost primul pas spre mine, începutul unui drum pe care merg continuu. Am decis atunci că la un moment dat voi avea maturitatea să însoţesc alţi oameni pe drumurile lor.

În cadrul activității profesională am trecut prin industrii diferite (IT&C, Pharma, Oil&Gas). Am făcut lucruri diferite (HR, Consultanţă, Suport Tehnic). Am încercat să înţeleg cum diferă oamenii, cum se aseamănă şi care este rolul meu aici.

Ce m-a ajutat pe mine în multele schimbări de domeniu și activitate a fost capacitatea de a învăța și de a mă adapta. A învăța să înveți este, în opinia mea și a majorității angajatorilor, una dintre principalele competențe necesare acum, indiferent dacă vorbim de a lucra pentru altcineva sau de a-ți dezvolta propria afacere.

În secțiunea Blog vei găsi articole diverse, de la teme care mi-au ridicat mie semne de exclamare la concepte din zona de învățare și studii în domeniu Sper să îți fie utile!